Stickero ofera posibilitatea clientilor sai de a face cu usurinta comenzi online pentru produsele preferate.

ATENTIE! Imaginile din aceasta pagina sunt doar pentru exemplificare, existand posibilitatea ca, in momentul in care faceti dvs achizitia, informatiile continute in aceste imagini sa fie modificate.


Pasul 1 - Alegerea produselor pe care doriti sa le achizitionati

  - Navigati prin site sau folositi modulul de cautare oferit de site-ul nostru pentru a gasi produsele preferate.

  - Daca ati gasit produsul sau produsele pe care doriti sa le achizitionati, aveti doua posibilitati in functie de optiunile disponibile pentru fiecare produs:

     1. Daca produsul nu are optiuni si nu doriti alte detalii, puteti apasa direct butonul si produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi.

     2. Daca produsul are optiuni, va rugam sa intrati in pagina prodsului dand click pe sau pe imaginea produsului din lista. In imaginea urmatoare puteti vedea un exemplu cu optiunile unui sticker decorativ din pagina de detalii ale produsului:

Puteti alege dimensiunile si culoarea dorita si apasati butonul pentru adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.

Atentie! Daca produsul se afla la reduceri, cum este si cazul exemplului din imaginea anterioara, in dreptul fiecarei dimensiuni se afla pretul fara reducere corespunzator dimensiunii respective. In momentul in care selectati o dimeniuni a produsului, pretul final, cu reducere, va fi afisat in zona de pret din partea de sus a sectiunii de optiuni.


  - Numarul de produse adaugate in cos este vizibil pe tot parcursul sesiunii curente in bara de sus. Daca doriti sa vedeti continutul detaliat al cosului, apasati pe cosul de produse.
Pasul 2 - Demarare procedura de plata si finalizare comanda

  Se poate face in doua moduri:
  1. Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi va aparea pe ecran o ferestra informativa cu continutului cosului.

Aici aveti posibilitatea sa apasati butonul si veti si directionati in cosul de cumparaturi.


  2. Daca va aflati oriunde in site, dati click pe butonul si apoi apasati butonul si veti fi directionati in cosul de cumparaturi.
 
In cosul de cumparaturi veti avea si posibilitatea de autentificare, daca aveti deja un cont pe site-ul nostru, sa va creati un cont, daca nu aveti deja un cont pe site, sau puteti sa va introduceti datele pentru livrare si facturare, daca nu doriti sa va inscrieti pe site.


Pasul 3 - Finalizare comanda

Introducerea datelor necesare pentru livrare si facturare

1. Daca aveti deja cont pe site, puteti apasa butonul de sub cosul de cuparaturi pentru a va autentifica.

2. Daca nu aveti cont pe site, puteti face o comanda rapida, fara autentificare. Trebuie doar sa introduceti datele solicitate pentru facturarea si livrarea comenzii.

Alegerea metodei de livrare

Va puteti alege una dintre metodele de livrare disponibile pe site in momentul in care dvs efectuati o comanda.

Lasati un mesaj

In aceasta sectiune puteti atasa un mesaj la comanda dvs. Mesajul poate sa contina solicitati de informatii suplimentare in legatura cu comanda dvs sau poate contine anumite indicatii pe care le aveti pentru echipa noastra. Indicatiile pot fi, de exemplu, referitoare la culorile dorite, in cazul in care ati comandat un sticker din mai multe culori si doriti sa le specificati aici.

Alegerea metodei de plata

Va puteti alege una dintre metodele de plata disponibile pe site in momentul in care dvs efectuati o comanda.

In scurt timp de la finalizarea unei comenzi, veti fi contactat(a) telefonic de unul dintre angajatii nostri pentru reconfirmare telefonica a comenzii. Orice comanda intra in procesare-livrare numai dupa reconfirmare telefonica.

Daca va alegeti metoda de plata "Platiti prin transfer bancar", asteptam dovada platii de la dvs pentru a incepe procesarea comenzii.

Daca va alegeti metoda de plata "Platiti in sistem ramburs", procesarea comenzii incepe imediat ce ne reconfirmati telefonic comanda.

Daca va alegeti metoda de plata "Plateste online prin card bancar", procesarea comenzii incepe imediat ce ne reconfirmati telefonic comanda.

Pentru metoda de plata "Plateste online prin card bancar", avem implementata o metoda securizata de plata de la EuPlatesc:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Va dorim spor la cumparaturi si va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare!


ATENTIE! Imaginile din aceasta pagina sunt doar pentru exemplificare, existand posibilitatea ca, in momentul in care faceti dvs achizitia, informatiile continute in aceste imagini sa fie modificate.

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.