Stickere decorative sunt obiecte de design realizate din folie PVC autocolanta si sunt dedicate activitatilor de decorare a peretilor, geamurilor, vitrinelor, obiectelor de mobilie sau a altor suprafete netede. Sunt prevazute cu folie de transfer, ceea ce face din misiunea de aplicare una foarte usoara. Va veti convinge de acest lucru, vizionand urmatorul tutorialul video de aplicare a stickerelor decorative.

ATENTIE! Stickerele de perete se lipesc si rezista cel mai bine pe peretii vopsiti in LAVABILA. Vopseaua trebuie sa fie foarte bine uscata, astfel ca se recomanda aplicarea stickerelor la minim 10 zile dupa o zugravire proaspata. De asemenea, peretele (sau alta suprafata unde se aplica stickerul) trebuie sa fie bine curatat inainte de praf si alte impuritati cu o carpa uscata. Temperatura din incapere, atat in momentul aplicarii cat si dupa, nu trebuie sa fie mai mica de 15 °C.
Stickerele de perete nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de SILICON sau pe baza de TEFLON!.
Pentru alte tipuri de vopsea nu am testat si nu va putem spune cu certitudine ca exista o compatibilitate de 100%.

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.